martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Köpt väska

Tisdag kväll nu, och jag har inte gjort så mycket idag.

Jag har mått dåligt i lite mer än en vecka nu, så är gråtfärdig ibland.
Så idag har jag bara jobbat 08:00-11:00, och sedan sov jag i soffan hela eftermiddagen, för var extremt trött och orkade inte hålla ögonen öppna.
Men behöver ändå vila ut till Liseberg på torsdag.
Och så har jag bara tittat på TV idag. Mest på Astrid Lindgrens filmer på SF-Kanalen.

Men hur som helst gjorde jag ett fynd igår.
Jag har länge velat köpa en väska med hjul att använda när jag ska handla, för det är jobbigt att bära hem alla kassar när man bor i stan och inte har bil eller körkort.
Men jag har aldrig råd med en sådan väska.
Men nu hade de rabatt på väskorna på ICA, och jag tvekade en stund. För jag har egentligen inte råd nu när jag ska till Liseberg på torsdag, för resan kostar 200 kr, åkpass 360 kr, och så vill man ju ha extra pengar med sig också till mat och annat.
Men jag tog ändå råd att köpa en väska. Det är ju ändå bättre att passa på nu när det är rabatt.
Den kostade 249 kr, men fick den för 199 kr.
Och väskan kommer ju väl till pass när jag handlar. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin Virvelvind
skriven :

Jag har en liknande svart rullväska som jag har köpt på IKEA. Väldigt praktiskt när man handlar mycket så blir det inte lika tungt att bära hem. :)

Svar: Ja verkligen. Syrran har en sådan röd med vita prickar, och jag har länge velat skaffa en, för jag har svårt att bära hem tre tunga kassar varje gång. Och så bor jag även högst upp i höghus på tredje våningen, men andra säger att en sådan väska är lätt stt få upp för trappor. Det blir rätt tungt när jag köper kattsand på ICA, för det finns inget riktigt handtag på dem, så kattsanden måste jag alltid lägga i en kasse, och så köper jag mycket loka i stora flaskor också plus andra tunga saker. Så det blir ju rätt tungt. Och det är krångligt och svårt att ha med cykeln för att hänga kassarna på cykelstyret. Så nu är det skönt att ha en riktig väska på hjul istället att använda. Jag kommer stt använda den på måndag för första gången när jag ska handla. Då blir det att inviga den. 😊👍
Martina Holmback