martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Jobb och fritidsgård

Tja!

Idag har jag haft fullt upp som vanligt.
Först var jag på jobbet på morgonen och förmiddagen. Och det gick bra där.
Jag själv håller på med något som det ska vara 25 stycken av i varje påse. Ser ut som vita boomerang, men vad det är till vet jag inte.
Och sedan lägger jag det i påsar och tejpar igen.
Med det jobbet är renlighet jätte viktigt, så man måste tvätta händer typ hela tiden och använda sprit på händerna.
Har man tagit i något annat eller haft frukostrast måste man tvätta sig efteråt innan man börjar jobba.
Men bra att jag har salva hemma som jag smörjer in händerna med hemma, för jag blir hemskt torr och får sprickor i händerna när jag tvättar mig så mycket.
Så gäller att smörja in händerna.

Halv fyra idag var jag på fritidsgården för omsorgen med min ledsagare. Jag spelade mycket pingis där, biljard, memory och sjöng tre låtar på scen.
Och min handledare Anette från jobbet sa till Johan som har haft mig i sång att han skulle ge mig en match i pingis, och han ville tävla. Och han sa att om jag vinner skulle jag få 20 kr av honom.
Och innan vi började visste han inte att jag spelar pingis i en klubb två gånger i veckan. Så ja, jag utklassade honom. Och han höll vad han lovade. Han swischade över pengar till mig, men när jag kom hem såg jag att han hade gett mig lite extra. Jag hade fått 30 kr av honom.
Och han vill ha returmatch, men då får han nog träna lite först om han vill försöka vinna över mig.
Men jag hade i alla fall jätte kul på fritidsgården.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: