martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Dans och nya skor

Då är det måndag kväll, och min dag har väl varit okej.

Jag var på jobbet på förmiddagen där vi har dans på måndagar. Men idag var det lite jobbigt där, för det var ett himla liv på alla som tjabbade och var väldigt högljudda och sprang omkring hela tiden. Så jag kände att jag inte orkade vara där. Det blev alldeles för mycket där.

Jag träffade även boendestödet idag, så vi gick till Kappahl där de gjorde fler hål i mitt nya skärp till byxorna som jag har köpt där.
Och så letade vi i flera affärer efter trekvartsbyxor, men jag hittar aldrig något par alls som passar mig eftersom jag är jätte smal i midjan och har rätt stora lår och höfter.
Finns ingen modell alls som passar mig. 😞
Jag har bara ett par jeans-skjorts och ett par trekvartsbyxor hemma, så behöver ett par trekvartsbyxor till, för jag använder helst inte skjorts eftersom jag har så stora och fläskiga lår och ben. Inget kul alls att visa sig i skjorts då.
Och till tjejer finns ju bara jätte korta skjorts i jeans.
Hittar aldrig något alls till mig.
Så lite besviken är man att det inte finns något här i stan.
Vi kollade på killavdelningen också, men vi hittade inget där heller.
Men jag kämpar med att gå ner de kilona nu som jag gick upp av medicinen.
Och jag gjorde i alla fall ett bra köp idag.
Mina gamla skor är sönder i båda hälarna så att en vass sak sticker in i fötterna och skaver sönder hälarna, och vi ska till Liseberg 19 juni, och då behöver jag nya skor tills dess så att jag kan gå där hela dagen utan problem.
Och vi hittade ett par på ICA som jag verkligen fastnade för. De har billigare skor nu, så jag passade på. Och de är jätte lätta och sköna. Perfekta att ha på Liseberg. Och så hinner jag gå in dem också innan Liseberg.
Jag lånade pengar av mamma till dem, så betalar jag tillbaka nästa vecka.
Jag ville passa på nu medan de är billigare.

Ikväll har jag tränat på crosstrainern på högsta motståndet i 30 minuter, så nu är man rätt trött.

Så nu blir det en lugn kväll framför TV:n.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: