martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Funderar på att ta bort bloggen

Just nu ser jag på skräckfilm på dreamfilm och funderar på att ta bort bloggen någon dag, för jag läser och kommenterar andras bloggar, men får själv aldrig någon kommentar. Då blir liksom inte kul.


Men idag har jag i alla fall varit på bowlingtävling.
Det stod på listan i slutet att jag kom på fjärde plats, men de tog bara ut en etta, tvåa och trea från varje klass, men alla andra fick också medalj för att vi var med och spelade.
Och jag är ändå nöjd med poängen jag fick, även fast jag inte riktigt kom igång på första serien.
Men det var kul att åka iväg på tävling i Växjö.
Min ledsagare var med mig där, och pappa var chaufför åt oss.
Och efteråt var jag jätte trött i huvudet och hade lite ont i huvudet, så tog det lugnt hemma resten av dagen till kvällen då jag tränade på crosstrainern i 40 minuter.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin Virvelvind
skriven :

Hej! Jag läser din blogg, men tror inte jag har kommenterat förut. Tycker det är trevlig läsning i alla fall och gillar att se bilder på dina fina katter :) Jag har en blogg själv som jag inte uppdaterar så ofta, men vill bli bättre på det. Försöker bli bättre på att kommentera i andras bloggar också, för jag vet ju själv hur trevligt det är att få fina kommentarer på sina inlägg.

Svar: Tack! Du får gärna berätta vad din blogg heter om du vill.
Martina Holmback

2 Anonym
skriven :

Tråkigt om du skulle ta bort den.

3 Malin Virvelvind
skriven :

Hej igen! Min blogg är www.citronsocker.wordpress.com :)

Svar: Tack! Ska gå in och kolla på den.
Martina Holmback