martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Jobb och kubb

Idag har jag haft en bra dag, och fint väder har det varit hela dagen, men väldigt blåsigt.

Jag var på jobbet idag i 40 minuter där vi har rytmik på torsdagar, och jag fick sjunga 5 låtar i mikrofon medan de andra spelade olika instrument så som tamburin, marrackas och trumma som man håller mellan knäna.
Och så fick en kille där också sjunga 3-4 låtar innan mig, och själv spelade jag tamburin då.
Det var rätt kul.
Kul att få sjunga också.

Och efteråt köpte jag en t-skirt på Kappahl för 49 kr, för den kostade 99 kr, men så hade jag 50 kr rabatt i appen.

Lite senare på eftermiddagen spelade jag kubb på innergården med en vän, och det blev oavgjort. 1-1 blev det. Så båda vann. Ingen förlorade i alla fall. 👍

Det var kul att få spela lite kubb med henne idag. Jag tyckte vi hade kul.

Ikväll ska jag egentligen träffa en kompis. Jag skrev till honom klockan sju att jag var färdig med kvällsmaten och kunde träffas när som helst. Och nu är klockan snart fem i åtta, och inget svar från honom ännu. För eftersom vi ska mötas ute är det ju bra att bestämma tid.
Men det blev konstigt förra gången också när vi skulle träffas.
Han hittade inte var jag bor, så jag försökte förklara. Och så frågade jag honom några gånger om vi skulle mötas ute någonstans istället, och hela tiden skrev han "jag vet inte". Jag fick aldrig något riktigt svar. Och jag kan ju inte veta vad han vill när han bara skriver så. Så det blev ju inte att vi träffades då.
Så jag får se om han svarar så att vi träffas ikväll, för måste gå och lägga mig halv tio eftersom jag läser en bok i en halvtimme innan jag ska sova, och jag ska upp klockan sex och jobba i morgon.
Så jag får se hur det blir och om han svarar snart.
Det är likadant med en annan kompis som jag inte har träffat ännu.
Vi har bestämt att träffas några gånger och hade bestämt dagar, men sedan när jag har skrivit till henne just den dagen så svarade hon inte alls.
Så jag börjar tröttna på detta nu och är inte sugen på att bestämma något mer med dem nu.
Har man bestämt borde man ju i alla fall höra av sig.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: