martholm.blogg.se

Här kommer jag att skriva lite olika saker jag gör på fritiden och lite annat. Och säkert kommer mina två katter att hamna här ibland också och kanske en och annan dikt.

Kläder

Idag var jag på Kappahl med boendestödet.


Jag är i behov av vanliga t-skirts, men vi hittade inga alls i Väla förra lördagen när jag var där med min ledsagare. Jag prövade en massa t-skirts där, men alla är så långa, och eftersom jag har så stora höfter så blir de alldeles för tajta i höfterna, så det fanns inte en enda t-skirts i Väla till mig. Så nu på Kappahl här i stan hittade vi en vanlig t-skirt som sitter jätte bra på mig och slutar vid höften, så jag passade på att köpa den.


Och ett nytt skärp till byxorna skulle jag köpa i Väla, men det glömde jag helt bort, och mitt är väldigt dåligt och delar sig, så jag köpte ett nytt skärp också här i Ljungby.


Så sedan är det bara nya tennisskor jag måste köpa, för mina är jätte dåliga. De släpper i en söm på foten nu så att det är hål i dem, plus att de är sönder i hälen så att det är en vass grej i skorna som sticker in i hälen och ger mig mycket skoskav och vattenblåsor.


Så nya skor får det bli när jag har fått pengar igen. Vill ju inte direkt gå i vinterskor nu.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: